Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke hoofdwond na botsing Meliskerke

Toegevoegd: 12-01-2016, 08.37 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Bij een verkeersongeval in Meliskerke heeft dinsdagochtend iemand een flinke hoofdwond opgelopen. Hoe ernstig de hoofdwond precies is, is nog niet bekend.


Een 34-jarige man uit Aagtekerke wilde rond 07.35 uur de kruising richting Vlissingen oversteken. Hierbij verleende hij geen voorrang aan een 46-jarige bestuurder uit Zoutelande. Deze man reed op de Blauwpoortseweg en wilde rechtdoor de Burgemeester Huijsmanstraat inrijden. Ter plekke ontstond een flinke ravage. 

De man uit Zoutelande is met een hoofdwond door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De andere betrokkenen liepen geen letsel op. Ook twee honden die in één van de auto's zaten bleven ongedeerd.

De beide voertuigen raakten zwaarbeschadigd en moesten worden weggesleept. De politie leidde het verkeer langs het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ron (12-1-2016 om 17:23)
Hoe groot moet het woord "STOP" op het wegdek zijn voordat het opvalt? Hoe vaak komt het niet voor dat automobilisten met een enorme snelheid deze kruising "op goed geluk" oversteken terwijl men toch echt geacht wordt te stoppen. Wat dergelijke automobilisten ook vergeten is dat fietsers hier voorrang hebben. Nu een aanrijding met een auto, de volgende keer met een tiener op de fiets op weg naar school. Mensen, denk toch eens goed na over jullie verantwoordelijkheid!
Inwoner (12-1-2016 om 12:30)
Is dit nu de 6e, 7e of 8e keer in een paar maanden tijd... Misschien de 1e keer in 2016, of al de 2e keer? In ieder geval is het wachten op de volgende keer!
Cookie-instellingen beheren