Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Viertal betrapt met kilo's hennep in auto

Toegevoegd: 12-01-2016, 14.55 uur
Door: Roland de Jong

MOERGESTEL - In Brabant zijn vanochtend vier Zeeuwen aangehouden nadat in de auto waarin ze zaten hennep werd aangetroffen. Dat meldt de politie.


Agenten zagen in de vroege ochtend op de A58 bij het Brabantse Best een auto rijden die ze wilden controleren. Het voertuig reed in de richting van Tilburg. Op de Akkerweg in Moergestel lukte het de politie om de auto te laten stoppen.

De auto en de inzittenden werden vervolgens uitgebreid gecontroleerd. In de kofferbak troffen de agenten een zak aan met ruim 1,5 kilo aan hennepplanten. Veder werden henneptoppen met een gewicht van ruim 4 kilo gevonden. De hennep is in beslag genomen.

De bestuurder van de auto, een 23-jarige inwoner van Domburg, en drie inzittenden uit Vlissingen (19, 22 en 22 jaar) werden rond 2.30 uur aangehouden. De vier zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.van Duin (12-1-2016 om 16:57)
ach schei toch uit joh , al die flauwe kul om wiet planten . Ik denk dat je meer overlast hebt door alcohol , dan een jointje roken. Maar 25 kratten bier in huis halen of 10 flessen vieux bij wijze van daar kraait geen haan naar.
Zeeuw (12-1-2016 om 16:55)
Frans, verkoop van softdrugs is niet 'legaal', dit wordt gedoogd volgens regels. Alleen de teelt van cannabis voor medicinale doeleinden is legaal, maar dit gebeurt dan natuurlijk wel volledig onder staatstoezicht. Al de rest welke niet onder het gedoogbeleid valt is simpelweg strafbaar.
Frans Rietmeijer (12-1-2016 om 16:03)
Hoezo 'betrapt'? Ze waren bezig de coffeeshops te bevoorraden. Als de verkoop legaal is moet iemand mijn maar eens proberen uit te leggen hoe de inkoop dan illegaal kan zijn.
P van G (12-1-2016 om 15:54)
Godzo en gelijk uitkering blokkeren laat ze maar uit zoeken.. Die staan natuurlijk morgen weer op straat met een boete die ze toch niet betalen.. Gelijk uitzoeken welke plantage het was en waar... Net als in Amerika 5 jaar cel voor wiet en uitkering stop en daarna 1 jaar onder begeleiding reclassering
Cookie-instellingen beheren