Bekeuringen voor venten aan de deur

Toegevoegd: 13-01-2016, 09.56 uur

Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft maandagavond in Kapelle meerdere personen bekeurd voor venten aan de deur.

Mensen die op straat of huis-aan-huis goederen of diensten willen verkopen mogen dat alleen doen als de gemeente dat toestaat. Vaak is een vergunning nodig als er wordt gehandeld op of aan de weg, aan openbaar water, aan huis of op een andere voor het publiek toegankelijke in de open lucht gelegen locatie.

Volgens de Kapelse wijkagent Silvan Vael hadden de vier bekeurde personen niet de benodigde vergunning in het bezit. Inwoners van Kapelle hadden de politie getipt over de verkopers.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (14-1-2016 om 18:54)
Herken dit, ik vraag tegenwoordig (een paar jaar al), kaart en koek verkopers al om een vergunning, de meeste zijn dan snel weg!
Burger (14-1-2016 om 10:49)
Jehovah's Getuigen verkopen niks, maar bieden gratis bijbelstudies aan. Ze hebben dan ook geen vergunning nodig.
kees (13-1-2016 om 21:40)
Idd moeten jehova's geen ventvergunning hebben voor het verkopen van Jezus of zouden die toestemming hebben van de gemeente/? Ik zit er niet op te wachten. Ik zou nie weten waar ik hem neer moet zetten. Ik gooi hem gelijk in de schuur
Jos (13-1-2016 om 16:43)
Dan meteen Jehova's verbieden langs de deur te gaan. Zij bieden Jezus aan waar ik ook niet op zit te wachten.
WalterG (13-1-2016 om 11:44)
Kan er in het bericht bijgezet worden wat ze precies probeerden aan te smeren. Dan zijn we voorbereid als ze het ergens anders in de provincie opnieuw proberen. Dank!