Schade na aanrijding A58 in hagelbui

Toegevoegd: 15-01-2016, 09.08 uur - Update: 15-01-2016, 09.49 uur

Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Op de A58 zijn vrijdagochtend ter hoogte van Lewedorp meerdere auto's beschadigd geraakt tijdens een aanrijding die plaatsvond in een hagelbui.

De botsing vond rond 09.00 uur plaats op de rijbaan tussen Heinkenszand en Arnemuiden, vlakbij frietfabriek McCain. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt en is er dus uitsluitend blikschade. Zeker één voertuig moet worden weggesleept.

Als gevolg van het ongeluk is ter plekke over circa 2 kilometer sprake van langzaam rijdend verkeer. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) is ter plekke de hoofdrijbaan afgesloten in verband met bergingswerkzaamheden. Het verkeer wordt over de vluchtstrook geleid.

Rond 09.45 uur meldde de VID dat er tussen knooppunt De Poel bij Goes en Ritthem sprake was van grote vertraging. De vertraging bedroeg toen volgens de VID meer dan 25 minuten. Inmiddels is dat naar beneden bijgesteld naar "ongeveer 15 minuten".

Zie ook:
Auto in sloot N57 Kamperland door gladheid (15-01-2016)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Argus (15-1-2016 om 22:05)
Lezer, helemaal me eens. Degenen die nu in de problemen kwamen zullen er hoop ik wel van geleerd hebben. Zo ook de bestuurders van de voertuigen die bij Borsele en Kamperland van de weg raakten. Gelukkig geen ernstige gevolgen.
Lezer (15-1-2016 om 21:12)
Ben het wel eens met SlowRider en vind de manier waarop Kees en MR reageren ongepast. Zou ook iets minder fel kunnen. Als bestuurder weet je al een week lang dat het glad wordt en dan is waakzaamheid geboden. je kan zomaar in eens in een situatie komen zoals deze hagelbui die ineens en heel heftig opkwam. Ik zat er midden in maar was vroeg vertrokken en reed 110 en liet me afzakken naar 70klm. en was niet aan de hand. tot tegenstelling van de snellere auto's die op laatste moment in paniek schoten en op de ijs weg gingen remmen en glijden. Weer kan altijd zomaar omslaan en daar moet je op berekend zijn. Zo reed ik met 1,5 jaar terug op dezelfde plek de mist in en konden medegebruikers ook niet meer stoppen. Gewoon aanpassen zou beter zijn !
kees (15-1-2016 om 11:03)
@ slowRider waar baseer je dit op? Je reageert overal op zonder de feiten te weten. Get a life. Computerheld.
MR (15-1-2016 om 10:44)
Beetje domme opmerking "SlowRider" reed daar zelf ook (rustig met winterbanden) maar in een paar seconden een bak hagel naar beneden waar je U tegen zei!
SlowRider (15-1-2016 om 09:43)
Anders pas je je snelheid even aan aan de weersomstandigheden, zelfs met winterbanden!