Rooklucht in gebouw Roompotsluis Neeltje Jans

Toegevoegd: 15-01-2016, 09.32 uur

Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De brandweer is vrijdagochtend uitgerukt nadat in het gebouw van de Roompotsluit bij Vrouwenpolder een brandlucht was waargenomen.

De melding bij het gebouw aan de Dijkgraaf A.M. Gelukweg op Neeltje Jans kwam rond 07.55 uur binnen via een openbaar brandmeldsysteem. Nadat de brandweer op deze automatische melding afging werd onderweg doorgegeven dat er sprake was van een terechte melding.

De beveiliging had een rooklucht waargenomen en de brandweer deed vervolgens onderzoek. Mogelijk is er sprake geweest van kortsluiting in één van de kasten in de kelder van het gebouw. De brandweerploegen van Burgh-Haamstede en Kamperland hebben het incident samen afgehandeld.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750