Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Buit overval enkele honderden euro's

Toegevoegd: 17-01-2016, 11.06 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Bij de overval zaterdagavond op het Texaco-tankstation in Scherpenisse is een geldbedrag van enkele honderden euro's buitgemaakt. Dat zegt de politie.


Volgens de politie kwamen rond 17.10 uur twee mannen de shop van het tankstation binnen. "Ze bedreigden de caissière met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eisten geld. Nadat ze het geld hadden gekregen, gingen ze er snel vandoor. In eerste instantie vluchtten ze lopend in de richting van de Gorishoek, maar later is er informatie binnengekomen dat ze vervolgens op één of twee scooters zijn weggereden", aldus de politie.

De beide daders waren blank. Volgens de politie waren ze vermoedelijk nog erg jong. De overvallers waren in het zwart gekleed en hadden hun gezichten gedeeltelijk bedekt. De overvallers waren ongeveer 1.75 meter lang.

Zie ook:
Gewapende overval Texaco Scherpenisse   (16-01-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren