Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Dronken man met auto over de kop Arnemuiden

Toegevoegd: 17-01-2016, 16.01 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Een 30-jarige man uit Wemeldinge is zondagochtend in Arnemuiden met zijn auto over de kop geslagen. De man bleek onder invloed van alchol te hebben gereden.


Volgens de politie gebeurde het eenzijdige ongeluk rond 10.45 uur op de Langeweg. Tijdens de rit raakte de automobilist ook nog een geparkeerde personenauto. De man uit Wemeldinge kwam tot stilstand in de tuin van een woning. Hij kwam met de schrik vrij.

Een blaastest wees uit dat de man teveel had gedronken. Hij is overgebracht naar het politiebureau en is daar gehoord. Na overleg met de Officier van Justitie kon hij met een dagvaarding op zak weer naar huis. Hij zal zich binnenkort moeten verantwoorden voor de rechter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
par (19-1-2016 om 13:51)
Er wordt te vaak geoordeeld zonder de feiten te weten. Hij is na het stappen juist verstandig geweest Door zijn auto te laten staan. De volgende dag opgehaald en toen een ongeluk gehad. Dat drank nog lang in je bloed kan zitten word Door vele mensen erg onderschat. Gelukkig is er verder niemand anders of iets anders erg gewond/vernield. Goed les voor iedereen die de dag erna vrolijk om zijn auto gaat.
Truus (19-1-2016 om 10:59)
Eerst bewust wezen van de achtergrond en dan pas je oordeel geven. Veel van ons stappen na een avondje doorhalen de volgende ochtend in de auto, niet beseffend dat het percentage alcohol in het bloed nog te hoog is. Dit neemt niet weg dat het geen goede actie was van de bestuurder die dit veroorzaakt heeft. Ik denk dat het een wijze les is voor velen onder ons.....
. (19-1-2016 om 07:36)
Het rijden de dag naar een avondje stappen word zwaar overschat. Jammer dat het er zo staat beschreven dat het net lijkt of die om 11 uur al stront bezopen was. S nachts netjes naar huis komen met een taxi en de volgende dag zo een ongeluk krijgen. Top voor de begripvolle reacties. Denk ma als je de dag er na gaat rijden (wat vele mensen doen maar er niet bij nadenken). Alcoholica niet zomaar uit je bloed.
Jan Willem Hajee (18-1-2016 om 13:46)
Ik leef vooral mee met de familie wiens tuin hij omploegde, en waarvan hij de auto behoorlijk beschadigde. Zie maar dat je je geld krijgt van zo'n dronkenlap, want de verzekering zal wel niet betalen. Helaas hoor ik daar niemand over. Mijn mening : Minimaal 5 jaar rijbewijs kwijt, en pas opnieuw examen laten doen nadat deze zuiplap heeft aangetoond definitief geen druppel meer te drinken waar alcohol in zit en bewijst dat hij alle aangerichte schade heeft betaald.. Het bewijst voor de zoveelste keer dat drank en (auto-) rijden niet samengaan.
Z (18-1-2016 om 13:13)
Hoeveel gaan er niet 's morgens om hun auto na stappen? Niet slim, een ander laten rijden na ophalen.
claudia (17-1-2016 om 19:21)
het scheelde maar een haartje of hij had een hardloper ondersteboven gereden.
Cookie-instellingen beheren