Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee zwakke zeehonden naar opvang

Toegevoegd: 17-01-2016, 19.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Dit weekeinde zijn twee zwakke zeehonden van de Zeeuwse stranden gehaald en overgebracht naar een opvangcentrum.


In de buurt van strandpaviljoen Het Kustlicht in Zoutelande werd een jong mannetje aangetroffen dat diverse verwondingen had. Ook had het dier een ontsteking aan de achterflap. Het dier is overgebracht naar A Seal in Stellendam maar zal binnenkort naar Pieterburen worden gebracht omdat het een tag heeft van deze opvanglocatie.

Bij de buitenhaven van Neeltje Jans werd zondag ook een verzwakte zeehond gezien. Ook dit betrof een jong mannetje. Dit dier is eveneens naar  A Seal in Stellendam gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren