Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt tegen elektriciteitskast Hansweert

Toegevoegd: 17-01-2016, 23.34 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Een personenauto is zondagavond laat in Hansweert van de weg geraakt en tegen een elektriciteitskast gereden.
 
Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 22.20 uur op de Schoorse Zeedijk. De ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht maar niemand raakte gewond. De brandweer werd opgeroepen om de elektriciteitskast te controleren.


Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto weggesleept. De oorzaak van de botsing is niet bekend. Zowel de auto als de elektriciteitskast liepen zware schade op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (18-1-2016 om 19:11)
We zijn er weer allemaal bij geweest lees ik wel... Het heeft aan de rijstijl van de berijder glegen, onderzoek afgerond... Dienen jullie ook ff t politierapport in? Is t ook weer klaar. Ik zeg niet dat het niet zo is maar alleen de bestuurder kan precies vertellen wat er is gebeurd en dat is een feit, de rest is gissen! Doodzonde van de mooie S. Die autootjes zijn bloedsnel maar ook net skelters, vliegen niet zomaar uit de bocht.
Tommy (18-1-2016 om 11:18)
Inderdaad ikke! Hopelijk doet hij voortaan wat rustiger aan en niet alleen als het vriest!
Kees (18-1-2016 om 09:29)
Ikke, u bent een kenner? Ben het met u eens, het was glad, dat klopt, maar de rijstijl heeft er zeker aan bij gedragen. Zo is er hier nog een in het dorp, die mogelijk nog roekenlozer rijdt. Nu is het slechts materieel, de volgende keer is het iets anders. Jongens gebruik je verstand en gebruik je auto om je op een fatsoenlijke en veilige manier voor je zelf en je omgeving te verplaatsen. Dit is een goede les.
ikke (18-1-2016 om 07:20)
Hier kon je op wachten en zeker als de weg dan aan het opvriezen is. Nu is hij er gelukkig goed van af gekomen en ik hoop dat hij hier toch iets van heeft geleerd.
Cookie-instellingen beheren