Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto zwaar beschadigd, bestuurder gewond

Toegevoegd: 18-01-2016, 07.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval in Middelburg is maandagochtend een personenauto zwaar beschadigd geraakt. De bestuurder raakte gewond.

De auto reed rond 06.50 uur over de Schroeweg, komende uit de richting van het centrum en gaande richting de kruising met de Torenweg. Het voertuig raakte daar door onbekende oorzaak van de weg, raakte een reclamebord en kwam vervolgens tegen een boompje in de bosschage terecht.

De ambulancedienst kwam ter plekke om de automobilist(e) te onderzoeken. De persoon is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De auto raakte rondom zwaar beschadigd. De beide airbags klapten open en de rechter zijruit sneuvelde. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-1-2016 om 18:26)
Wat een weekeind weer met veel auto ongelukken wat niet door gladde wegen veroorzaakt is je moet er weer maar bij betrokken zijn geweest.