Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Rijbewijs van wegpiraat ingevorderd Domburg

Toegevoegd: 18-01-2016, 10.22 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De politie heeft vannacht het rijbewijs van een 48-jarige Domburger ingenomen. De man reed te hard, slingerde over de weg en bleek ook nog eens onder de invloed van alcohol te zijn.


Surveillerende agenten zagen de man rond 01.20 uur op de Domburgseweg rijden, komende vanuit Oostkapelle. Omdat het voertuig te hard reed en over de weg slingerde besloten ze hem te volgen. De bestuurder negeerde vervolgens een rood verkeerslicht en reed ter hoogte van wegwerkzaamheden zo’n 91 kilometer per uur, terwijl daar slechts 30 kilometer per uur is toegestaan.

Hierop besloten de dienders de bestuurder een stopteken te geven. De agenten spraken de verdachte aan en omdat ze een alcoholgeur roken namen ze een blaastest bij hem af. Omdat hij een ‘A’ blies moest hij mee naar het politiebureau voor een verdere ademanalyse. De uitslag van de test was 395 ug/l. Daarop is het rijbewijs van de man ingevorderd.

De man is vervolgens met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Domburgse (18-1-2016 om 20:27)
@Vlissinger... idd wegwerkzaamheden! Er is daar al weken lang 1 rijbaan te gebruiken voor beide rij inrichtingen!Voordat je commentaar geeft,wees op de hoogte van de situatie! Politie,goed werk geleverd! Deze man hoort niet op de weg thuis!
Vlissinger (18-1-2016 om 15:24)
wegwerkzaamheden om 1.20 snachts? doe eens normaal. overigens is het buiten de bebouwde kom, 30 is daar geen geldige snelheid.
hans (18-1-2016 om 14:35)
bestuurder naar huis gestuurd binnen de korstte tijd zit hij weer achter het stuur zijn auto in beslag nemen dat is het beste want volgen de keer rijd hij iemand aan en dat dood en dan en ook voor twee jaar zijn rijbewijs in vorderen en in een ziekenhuis laten werken waar mensen binnen komen van een ongeluk met een auto waar van de bestuurder dronken was kan hij zien wat de gevolgen zijn
Johanna (18-1-2016 om 11:28)
Ik ben blij dat hij gepakt is.
Guus (18-1-2016 om 11:19)
61km te hard is altijd rijbewijs kwijt, de grens ligt op 50km te hard. Onder invloed rijden is ook een goede reden, om het rijbewijs in te nemen. Al met al verdient deze man het, om een paar jaar te fietsen en met het OV te reizen.
Michelle (18-1-2016 om 10:56)
Héél goed van de politie.
Cookie-instellingen beheren