Weerbericht:
Vannacht vrij helder. Overdag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist bekeurd met bevroren voorruit

Toegevoegd: 18-01-2016, 13.30 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Vanmorgen werd aan de Van Hogendorplaan in Goes een automobilist bekeurd voor het rijden met onvoldoende zicht door de autoruiten omdat deze bevroren waren.

Een politiebiker kon de bestuurder nauwelijks zien zitten en heeft hem staande gehouden. De autoruiten waren nog grotendeels bevroren. Zo had de bestuurder de voorruit maar een klein beetje schoongemaakt. Ongeveer de oppervlakte van een A4-tje. De bestuurder is een bekeuring aangezegd van 230 euro.

De politie verzoekt mensen die met deze temperaturen met de auto weg op moeten, om op tijd van huis te gaan en eerst hun ruiten zowel van buiten als van binnen goed schoon te maken zodat de ruiten voldoende zicht bieden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (21-1-2016 om 22:25)
heel goede leer les voor de persoon die bekeurd is hopen we maar !
das een goeie (19-1-2016 om 08:12)
Maar goed ook, levens gevaarlijk! En aan sommige reacties te zien zitten er nog van die sukkels tussen die het niet begrijpen!!
Erik (18-1-2016 om 21:04)
Ik snap dat dit levensgevaarlijk is en dat er een boete voor gegeven moet worden maar al die mensen die het hier zo roerend mee eens zijn zouden ze ook eens een boete moeten geven als ze met hun mobieltje achter het stuur van de auto of fiets zitten, dan wil ik ze nog wel eens horen.
Je zus (18-1-2016 om 18:49)
zodan 230 euro khou van holland Niettttttttttttttttttttttttttttttttt
peter (18-1-2016 om 18:37)
jammer van die 230 euro, maar goed die zal het niet meer doen, ze rijden tegenwoordig zo voor je sokken, zeker met bevroren ramen.
Cor (18-1-2016 om 18:35)
Groot gelijk, aanpakken dit soort gemakslieden. Je zal er maar door aangereden worden omdat ze te beroerd zijn 2 minuten te krabben. ( daar krijg je het trouwens lekker warm van hoor).