Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Automobilist bekeurd met bevroren voorruit

Toegevoegd: 18-01-2016, 13.30 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Vanmorgen werd aan de Van Hogendorplaan in Goes een automobilist bekeurd voor het rijden met onvoldoende zicht door de autoruiten omdat deze bevroren waren.


Een politiebiker kon de bestuurder nauwelijks zien zitten en heeft hem staande gehouden. De autoruiten waren nog grotendeels bevroren. Zo had de bestuurder de voorruit maar een klein beetje schoongemaakt. Ongeveer de oppervlakte van een A4-tje. De bestuurder is een bekeuring aangezegd van 230 euro.

De politie verzoekt mensen die met deze temperaturen met de auto weg op moeten, om op tijd van huis te gaan en eerst hun ruiten zowel van buiten als van binnen goed schoon te maken zodat de ruiten voldoende zicht bieden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-1-2016 om 18:33)
En dat met de maandag morgen een boete van 230 euro omdat de ramen van zijn auto onvoldoende schoongemaakt waren door aanvriezen beste man had nu toch maar een kwartiertje vroeger uit je bed gekomen dan kan je zoiets voorkomen en laten we eerlijk zijn het is niet verantwoord voor je zelf maar ook niet voor een andere weg gebruiker.
lion (18-1-2016 om 18:18)
wat een onzin
kees (18-1-2016 om 17:11)
Stom dat er toch nog mensen zo de weg op gaan. Ruiten (voor en zijkant) dienen geheel ijsvrij te zijn. Achteruit is minder van belang omdat andere auto s soms ook geen zicht naar achter hebben. Als spiegels maar goed schoon zijn
Rene (18-1-2016 om 16:54)
Dan ben je als bestuurder in mijn ogen ongelooflijk lomp! Je bent in zo'n geval niet alleen een gevaar voor jezelf maar vooral voor anderen!
lia leeuwenburgh (18-1-2016 om 16:03)
keurig werk van politieagent.chaffeeur beseft niet wat hij aan kan richten. ik werd op de a 58 vorig jaar in januari tijdens de ijzellaag van 10 cm op wegdek gepasseerd door twee stationcars waarbij de zijkant en mn vooruit vd auto volledig geblindeerd werden door de ijzel ,ik reed met een snelheid van 40 km ,harder was ontverantwoord. een aantal auto"'s reed in mijn spoor achter mij. ik hoop dat men beseft hoe men rijd met ijzel op de weg. ik wens u allen veel wijsheid ook in de vroege ochtend
Bianca (18-1-2016 om 15:36)
Idioot!!!! Zo ga je toch niet de weg op....230 vind ik nog weinig.....