Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist bekeurd met bevroren voorruit

Toegevoegd: 18-01-2016, 13.30 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Vanmorgen werd aan de Van Hogendorplaan in Goes een automobilist bekeurd voor het rijden met onvoldoende zicht door de autoruiten omdat deze bevroren waren.

Een politiebiker kon de bestuurder nauwelijks zien zitten en heeft hem staande gehouden. De autoruiten waren nog grotendeels bevroren. Zo had de bestuurder de voorruit maar een klein beetje schoongemaakt. Ongeveer de oppervlakte van een A4-tje. De bestuurder is een bekeuring aangezegd van 230 euro.

De politie verzoekt mensen die met deze temperaturen met de auto weg op moeten, om op tijd van huis te gaan en eerst hun ruiten zowel van buiten als van binnen goed schoon te maken zodat de ruiten voldoende zicht bieden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (18-1-2016 om 15:22)
Goedzo. dit soort volk had nooit een rijbewijs mogen krijgen! alle ruiten schoon, ook je zijruiten, achterruit. bij sneeuw, ALLE sneeuw van je auto halen, motorkap, kofferklep, dak, KOPLAMPEN! en kentekenplaat. maar daar denkt slechts 1% van de weggebruikers aan..
Anne (18-1-2016 om 15:02)
Er reed net in Vlissingen op de Gerbrandystraat ook een mevrouw uit een parkeervak voor haar huis weg, grijze auto, met volledig beslagen voorruit, ze moest uit het zijraam kijken en reed zeer onveilig. Ongelooflijk dat mensen zo rijden en het risico nemen om een ander dus aan te rijden.
marina (18-1-2016 om 14:30)
Terecht een bekeuring, kan gebeuren dat je een dodelijk ongeval veroorzaakt als je dingen niet ziet en dan heb je een heel leven dit op je geweten
Jan (18-1-2016 om 14:23)
Goed werk van deze biker petje af voor hem ,je kind of een familie lid zou maar worden aangereden worden door zo´n persoon als de politie op de uitgaande wegen gaat staan dan komt de ene na de andere met een prent na huis gewoon een controle doen geen excuus ze kunnen de bekeuringen niet duur genoeg maken laat ze het maar eens voelen in hun zak,JE WILT DIT TOCH MEEMAKEN DAT JE KIND OF EEN ANDER WORDT AANGEREDEN,het zijn ook moordenaars met 4 wielen net zo goed als je teveel heeft gedronken PUNT.
Dutch (18-1-2016 om 13:36)
ManManMan, wat een idioot ben je dan als je dat nog niet kan begrijpen...