Grote zoekactie na overval supermarkt

Toegevoegd: 18-01-2016, 15.32 uur - Update: 30-11-2017, 18.29 uur

Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - De politie is maandag een grote zoekactie gestart na een gewapende overval op de Plus-supermarkt aan de Fort Den Haakweg in Vrouwenpolder. Uiteindelijk bleef de zoekactie zonder resultaat.

Rond 14.30 uur kwam bij de politie een automatisch overvalalarm binnen. Toen na onderzoek bleek dat het geen loos alarm was, rukte de politie uit. Rondom het naastgelegen Veerse Meer en rondom het Noordzeestrand werd een uitgebreide zoekactie opgestart.

Tien tot vijftien politie-eenheden gingen op pad en err werd een politiehelikopter ingezet om te zoeken met behulp van een warmtebeeldcamera. Er werd ook gezocht met een politiehond. Politiemensen hebben ook alle strandhuisjes gecontroleerd bij de Veersedam. Rond 16.00 uur is de zoekactie beëindigd.

Voor zover bekend zijn er bij de poging tot overval geen gewonden gevallen. De dader ging er zonder buit te voet vandoor. Het gaat om een slanke man van ongeveer 25 jaar. Hij droeg een zwarte broek en een zwart trainingsjack met capuchon.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-1-2016 om 18:16)
Moet het nog gekker worden een overval in een supermarkt en dan middags midden op den dag wat jammer dat zon grote zoekactie niet is beloond van het vinden van de persoon ik hoop dat er toch mensen waren op die plaats die misschien hulp kan geven door het vinden van zon gewapende persoon die te voet is vertrokken hoe bestaat het dat hij niet gevonden is.