Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte overval supermarkt opgepakt

Toegevoegd: 20-01-2016, 17.08 uur - Update: 20-01-2016, 19.37 uur
Door: Rolf de Feijter

VROUWENPOLDER - De politie heeft vanmiddag een man opgepakt die maandagmiddag in Vrouwenpolder een gewapende overval zou hebben gepleegd op de Plus supermarkt. Dat bevestigt de politie.


De verdachte, een 27-jarige man uit Oost-Souburg werd vanmiddag rond 14.30 uur opgepakt in Middelburg. De politie is de verdachte op het spoor gekomen door aanwijzingen van getuigen. Rechercheurs gaan verder met het onderzoek en gaan de verdachte horen over zijn betrokkenheid bij de zaak.

De overval vond afgelopen maandagmiddag plaats op de Plus supermarkt aan de Fort den haakweg. De overvaller kwam de supermarkt binnen en bedreigde een cassiere met een vuurwapen. De politie startte direct een grote zoekactie met onder andere politiehonden en een helikopter. De zoekactie werd uiteindelijk gestaakt, zonder resultaat.

De verdachte zou vanmiddag zijn opgepakt. Meer details over de aanhouding zijn nog niet bekend maar supermarkteigenaar Paul Corbijn laat op Facebook weten blij te zijn met de arrestatie. ''We zijn superblij dat dit figuur voorlopig van de straat is en dat hij er hopelijk eens over nadenkt wat hij mijn medewerkers heeft aangedaan'', aldus Corbijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacco (21-1-2016 om 19:29)
laat hem voor al de kosten opdraaien die er zijn gemaakt. maar waarschijnlijk heeft hij geen donder en loopt hij morgen weer vrij rond.
Cor (21-1-2016 om 11:44)
Complimenten voor de politie. Goed werk afgeleverd. De t.z.t opgeleefde straf zal wel weer uitermate laag zijn en zal geen schrikeffect
Souburger (21-1-2016 om 10:19)
@Rob, u heeft gelijk dat op Oost-Souburg veel wordt ingebroken maar heeft u uw eigen wel eens afgevraagd hoe dat komt? Al het gepeupel uit Nieuw Middelburg en uit Vlissingen heeft de woningbouwvereniging samen met de gemeente in Souburg gedumpt. Er zijn zelfs enkele wijken en straten waar je 's avonds niet moet zijn. Maar dat er weinig politie op en of door Oost-Souburg rijdt is pertinent niet waar. Echter, nog een poosje dan wordt dat gepeupel weer verplaatst naar een andere wijk wordt het hier weer rustig en begint de ellende daar weer. Aan een bevredigende oplossing wil men nog niet werken.
Rob (21-1-2016 om 09:29)
Goed dat ze deze man te pakken hebben. En nu flink straffen!! Het feit dat hij uit Oost-Souburg komt verbaast me weer niks, dat is al langer een broedplaats van criminelen. Bekijk de statistieken maar eens qua aantallen inbraken, ik geloof dat Oost-Souburg daar de hoogste notering van heel Zeeland laat zien!! Politie zie je er ook amper...
Terneuzenaar (21-1-2016 om 01:29)
Politie Terneuzen, kijkt u mee?
jan (20-1-2016 om 19:56)
Goed gedaan politie. Laat hem nu excuses aanbieden aan alle betrokkenen en sluit hem 5 jaar op, maar laat hem overdag vakken vullen in de Plus. 5 jaar lang en 's nachts de cel weer in. Enkelband aan en eens kijken of hij na 5 jaar niet braaf is. Kan tie z'n eigen verblijf bekostigen i.p.v. dat wij er weer een extra met z'n allen moeten onderhouden. Flink aan het werk zetten dit soort gespuis.
Cookie-instellingen beheren