Slachtoffer (90) verkeersongeval overleden

Toegevoegd: 22-01-2016, 14.51 uur

Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 90-jarige vrouw uit Middelburg is donderdag in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval dat afgelopen dinsdag omstreeks 16.30 uur plaatsvond aan de Achter de Houttuinen in Middelburg.

Een bestuurder van een bestelauto die achteruit in wilde parkeren kwam daarbij kennelijk in aanrijding met het overstekende slachtoffer. Een voorbijganger gaf daarop direct een klap op de achterklep van het busje waarna de bestuurder meteen stopte.

Het slachtoffer werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar ze is overleden. De verkeerspolitie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (22-1-2016 om 19:56)
O, wat erg, niet alleen voor die oudere mevrouw en haar nabestaanden, maar ook voor de chauffeur van het busje. Sterkte alle personen die hier mee geconfronteerd zijn.