Weerbericht:
Onbewolkt en kleine kans op een ondiepe mistbank, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gestrande vissersboot vol cocaïne geborgen

Toegevoegd: 22-01-2016, 20.15 uur
De vissersboot werd vanmiddag door de politie geborgen. De vissersboot vanuit de lucht.
De vissersboot werd vanmiddag door de politie geborgen.
© Foto: Twitter/JA_Sluis
Door: Rolf de Feijter

CADZAND - De vissersboot op het strand bij Cadzand-Bad die vol cocaïne zat is vandaag geborgen. Dat meldt de politie op Twitter.​

De boot kwam vorige week in de problemen tijdens een storm. De vier Nederlandse bemanningsleden werden toen, na uren op de woeste zee te hebben gedreven, van boord gehaald. De boot spoelde de volgende morgen aan op het strand van Cadzand-Bad.

De politie vond op de boot honderden kilo's cocaine met een straatwaarde van vele miljoenen euro's. Eén van de vier opvarenden, een 24-jarige Nederlander, werd gearresteerd. Naar de drie anderen wordt nog steeds gezocht.

Zie ook:


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
albert (23-1-2016 om 09:56)
Hahaha dat is echt nederlandse politie en kustwacht enzo weer hahaha ze denken altijd zo lief en zielig over mensen en elke x ontsnappen ze weer.. gaan ze 4 mannen zogenaamd redden die niks te zoeken hebben zomaar op zee zonder hengels enzo en dan komen ze in nood dan ga je ze helpen maar dan ga je bij jezelf niet eerst afvragen waarom ze daar zijn en of ze iets verdachts doen ?? Ik heb bij de Marine gezeten en ik heb altijd geleerd iedereen te controleren op zee als er iets is, zo naief weer hey !!!