Jongens aangehouden voor diefstal scooter

Toegevoegd: 23-01-2016, 11.00 uur

Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 15-jarige jongen uit Vlissingen en een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg zijn afgelopen nacht omstreeks 00.40 uur op de Diamant in Middelburg aangehouden op verdenking van de diefstal van een scooter.

Agenten zagen tijdens hun surveillance op de Diamant twee jongens lopen waarvan er één een brommer, een Yamaha, aan de hand meevoerde. Er zat geen sleutel in het contact en de buddyseat was open. De jongen die met de brommer liep vertelde dat het zijn snorfiets was. Hij had echter geen rij- en kentekenbewijs bij zich. Hierop vroegen de dienders hun legitimatiebewijs.

De 15-jarige jongen vertelde vervolgens dat ze de snorfiets gevonden hadden tegenover het station. Hij had een heuptasje bij zich met daarin vier schroevendraaiers en een gasbrander. Hierop zijn beide knapen aangehouden op verdenking van diefstal van de scooter.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (23-1-2016 om 17:54)
Waar zaten zijn ouders om 00.40 uur?????
Mayke (23-1-2016 om 11:24)
Weten ouders tegenwoordig dan niet meer wat hun kinderen uithalen, of zijn ze de grip weg.