Verdachten woninginbraak opgepakt

Toegevoegd: 23-01-2016, 11.06 uur

Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen nacht na een melding van een inbraakpoging in een woning aan de Willem Teellinckstraat in Middelburg drie verdachten aangehouden.

Om 04.20 uur kreeg de politie een melding dat één van de bewoners van een huis aan de Willem Teelinckstraat wakker was geworden van breekgeluiden. Hij zag twee jongemannen in de tuin en de deur naar de bijkeuken was op grove wijze vernield. Agenten die op de melding afkwamen zagen twee personen wegrennen. Na een achtervolging richting de Koninginnelaan en het Blankerplein kon één verdachte, die zich had verstopt in een tuin achter een van de woning aan de Langevieleweg, worden aangehouden.

Rond 04.35 uur werd op de Langevieleweg een 21-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats opgepakt. Omstreeks 05.20 uur werden op de Ruyterstraat en de Koninginnelaan een 17-jarige jongen en een 21-jarige man uit Middelburg gearresteerd omdat zij mogelijk gestolen goederen bij zich hadden. De oudste had bovendien een stroomstootwapen op zak. Hun eventuele betrokkenheid bij de woninginbraak en de herkomst van de goederen wordt onderzocht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (24-1-2016 om 10:04)
hopelijk hebben ze vingerafdrukken getraceerd, want anders krijg je zelfde verhaal als in krabbendijke.........
jan (23-1-2016 om 17:51)
Hoe had u (weldenkende Zeeuw !) gedacht dat deze jongelui gestraft zullen worden ? In elk geval lang genoeg om dit soort daden niet meer te flikken !
kees (23-1-2016 om 13:15)
k hoop dat ze een zware straf krijgen voor deze gewapende inbraak
Mayke (23-1-2016 om 11:22)
Hulde aan alle mensen die actie hebben genomen en de politie