Auto belandt op zijkant in Terneuzen

Toegevoegd: 23-01-2016, 12.26 uur

Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Bij een eenzijdig verkeersongeval in Terneuzen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto op zijn kant terecht gekomen. Er raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde rond 00.30 uur. De bestuurder reed met zijn BMW op de Guido Gelzellestraat richting het centrum van Terneuzen. Toen hij de bij de Rooseveltlaan de rotonde had gepasseerd begon de achterzijde van de auto te glijden. De auto raakte hierdoor uit balans en kwam vervolgens op zijn kant naast de weg terecht.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto weer op zijn wielen gezet en vervolgens getakeld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (25-1-2016 om 12:43)
Haha net of elke BMW, een snelle Duitser is, onzin. Achterwiel aangedreven, ja daar hoor je rekening mee te houden. Net als de mensen die daar plots uit de bossen, oversteken om hun hond uit te laten, hoevaak ik daar al voor heb moeten remmen.. Ik vindt het tevens ook zinloos geflits, hiermee wordt de veiligheid juist in gevaar gebracht omdat men massaal op de rem gaat. Het gaat dus puur om de Staatskas te spekken, logisch dat je zulke reacties hoort Argus.
Guido Racebaan (25-1-2016 om 10:44)
Beste Jos, de GG is idd. een racebaan en er zijn al genoeg ernstige ongelukken gebeurd. Ik zie bijna dagenlijks levensgevaarlijke situaties op deze weg. Als je de gemeente mailt of schrijft krijg je enkel en alleen de opmerking dat je dit moet melden bij Veilig Verkeer Nederland (onveilige verkeerssituatie). Enige oplossing is deze weg versmallen of aanpassen. Vandaag of morgen wordt er weer een voetganger of fietser aangereden. Ik voel me zelfs niet veilig op het fietspad naast deze (snel)weg en snelheid meten doen ze idd. hier nooit meer . De Haarmanweg is waarschijnlijk gevaarlijker...............
Argus (24-1-2016 om 14:57)
Beste Jos, er wordt inderdaad te hard gereden op de GG Laan, maar dat kan nooit de schuld van de politie zijn. Ga eens een dagje meelopen bij de politie en stel dan vast dat ze daar echt wel uit hun stoel komen. Er zijn echter veel hogere prioritieten dan snelheid meten. Bovendien, als ze er eens staan, dan wordt de controleurs gevraagd of ze niks anders te doen hebben.
bestuurder (24-1-2016 om 12:20)
dit stukje is bij weersomstandigheden van de laatste dagen glad,zelfs ik gleed weg met 25km na verlaten rotonde
kees (24-1-2016 om 10:03)
als je geen auto kan rijden koop je beter brommobiel maar zeker geen achterwiel aangdreven snelle duitser
AD. (23-1-2016 om 23:35)
Waarom dit stukje 50 km zone een 2 baansweg moet zijn is mij al lang een raadsel ?