Dronken automobilist zonder rijbewijs Yerseke

Toegevoegd: 26-01-2016, 10.12 uur

Door: Roland de Jong

YERSEKE - Vannacht is rond 00.30 uur een 42-jarige inwoner van Yerseke aangehouden omdat hij teveel gedronken zou hebben en toch in zijn auto reed.

Even tevoren reden agenten achter de man toen zij besloten om hem te controleren. In de Doctor van Rooijenstraat in Yerseke stopte de man en stapte uit zijn auto. Agenten hebben toen een blaastest bij de man afgenomen en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Het apparaat gaf namelijk een F-indicatie aan toen de man er in blies.

De Yersenaar is overgebracht naar het politiebureau in Goes waar hij een ademanalyse moest ondergaan. De ademanalyse gaf aan dat hij bijna drie keer teveel had gedronken en dus moest de man zijn rijbewijs inleveren. Toen kwam de aap uit de mouw. Het rijbewijs van de man was al sinds 2014 ongeldig verklaard.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zowel voor het feit dat hij onder invloed een auto bestuurde als voor het feit dat hij in zijn auto reed met een ongeldig verklaard rijbewijs.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (1-2-2016 om 06:01)
en dan rijd hij toch gewoon nog in zijn auto ,zie hem dagelijks rijden en dat zonder rijbewijs
Laila (27-1-2016 om 17:51)
Ben je dan als volwassen man niet een heel klein beetje stom bezig! Ik zou niet graag willen dat hij mijn kind zou aanrijden! Dwaas dwaas! Hopelijk gaan zijn ogen open en doet hij niet meer zulke domme dingen! Besef als er wat gebeurd je heel je leven lang kan boeten....!?
wim (26-1-2016 om 18:42)
Hoe bestaat het met zo veel controles daarnaast zoveel mogelijkheden er zijn te controleren met automatisering wat mogelijk is of niet een geldig rijbewijs heeft dit was in 2014 al ingenomen en in 2016 door dronken te zijn toch weer auto te rijden waardoor hij werd aangehouden wat een grote misser van politie, zoiets mag en moet niet kunnen stel voor dat er een ernstig ongeluk gebeurd zou zijn geweest..
hans (26-1-2016 om 12:31)
met dit voor val kan je zien dat er hier niet genoeg controle is als je al zo lang zonder rijbewijs rond rij er zou betere controle moeten zijn en de auto in beslag nemen zeker als je al zo lang rond rij zonder rijbewijs en hem naar een ziekenhuis sturen waar mensen zitten die een ongeluk hebben gehad door toe doen van mensen met drank op kan hij zien wat de gevolgen zijn van drank