Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Oponthoud A58 door vrachtauto tegen vangrail

Toegevoegd: 26-01-2016, 12.47 uur
De gestrande vrachtwagen is weggesleept.
De gestrande vrachtwagen is weggesleept.
© Foto: Twitter / Wis_Jeroen
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 is vanochtend oponthoud ontstaan als gevolg van een vrachtauto die in de middenberm terecht was gekomen en daar was gestrand.

Het ongeluk gebeurde even na 07.00 uur tussen de afslagen Kruiningen/Yerseke en de afrit 's-Gravenpolder/Kapelle. Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar of er ook iemand medische hulp nodig had is onbekend.

Vanwege het ongeluk moest tijdelijk een deel van de weg worden afgesloten. Dat zorgde voor het nodige oponthoud. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) stond er op een gegeven moment een file van 5 kilometer. Omstreeks 08.55 uur was de truck geborgen en kon gestart worden met een spoedreparatie aan de vangrail. Even na 11.00 uur konden alle rijstroken weer worden opengesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750