Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 30 km

Winkeldief dreigt medewerkers neer te steken

Toegevoegd: 26-01-2016, 15.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagochtend een 27-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij goederen uit de Albert Heijn aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg zou hebben gestolen. Nadat hij betrapt was, dreigde de man twee medewerkers neer te steken.


De Vlissinger was door verschillende medewerkers betrapt op de diefstal van een blikje bier en een zak snoep. Nadat hij de kassa gepasseerd was en nog steeds niets had afgerekend werd hij hierop aangesproken door een medewerker.

De man begon direct verbaal heel agressief te doen tegen de medewerker. Er kwam een tweede medewerker bij en toen dreigde de man hen allebei neer te steken. Verschillende klanten uit de winkel bemoeiden zich met de situatie. Hierdoor bond de Vlissinger enigszins in en ging hij, onder het toeziend oog van de klanten en de medewerkers, op een bankje zitten wachten op de politie.

Agenten waren snel ter plaatse om de verdachte op te halen en naar het bureau te brengen. De twee winkelmedewerkers hebben aangifte gedaan van de bedreigingen. De man is in een politiecel in Torentijd geplaatst en is in verzekering gesteld. Hij zit nog vast en moet nog gehoord worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (26-1-2016 om 22:03)
Gerard heeft zeker gelijk. Dit soort types met een antisociale persoonlijkheidsstoornis kunnen erg link worden als ze op dat moment een wapen bij zich dragen. Ze hoeven hiervoor niet eens in een psychose te verkeren. Je leest keer op keer over steekpartijen en dit zijn de types die het doen omdat bij hun alles om macht draait. Alles om zichzelf maar niet zwak te hoeven voelen. Deze saddisten mishandelen ook net zo goed dieren als ze zich er machtig door kunnen voelen. Lees eens wat over deze stoornis en dan weet je dat het erg link is om tegen deze kinderlijke gekken zelf voor politieagent te gaan spelen.
Edwin (26-1-2016 om 18:53)
@Gerard, ooit wel eens gehoord van het woord principekwestie?
wim (26-1-2016 om 18:29)
Zelfs winkel personeel is niet meer verantwoord om klanten te helpen zo je hier leest waar moet het naar toe en waar ligt de grens wat niet of wel nodig is om winkel bediende te zijn, we leven in een tijd waar drugs en alcohol normaal schijnt te worden om te gebruiken maar we zien de gevolgen.
Michael's Wish List (26-1-2016 om 17:31)
Vind dat je helemaal gelijk heb gerard. Zou ook niet voor zo acties me eigen laten neersteken je weet maar nooit met sommige psyschische gestoorden mensen tegenwoordig !!!
Lejo (26-1-2016 om 17:25)
Goed gedaan door het personeel en de omstanders ! De reaktie van Gerard is van iemand die bang is en van "stond er bij en ik keek er na"
anoniem (26-1-2016 om 16:42)
hoezo waar zijn we nou mee bezig???? ik vind dat ze goed gehandeld hebben en dat stuk tuig op zijn nummer hebben gezet moeten ze maar leren dat ze gewoon moeten betalen net als ieder ander
Cookie-instellingen beheren