Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zeker drie dumplocaties vaten Tholen

Toegevoegd: 27-01-2016, 12.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op zeker drie locaties in Sint Philipsland en Poortvliet zijn woensdag vaten met vermoedelijk drugsafval aangetroffen.

De eerste vondst werd rond 10.10 uur gedaan in een sloot langs de Oudeweg in het buitengebied van Sint Philipsland. Later werden ook nog soortgelijke blauwe vaten gevonden bij de Sluisweg in Poortvliet. Die lagen tussen de kruising Bonteputtweg - Essendijkweg en de kruising Weihoekweg. De laatste vondst werd gedaan bij de kruising van het Groenhoven met de Kadijk, eveneens in Poortvliet.

Alle vaten lagen in een sloot. Enkele waren echter vermoedelijk al weggewaaid vanaf de oorspronkelijke dumpplaats. Ook waren de vaten niet (goed) meer afgesloten want er is ook afval in de sloten terecht gekomen. Om wat voor goedje het precies gaat is nog niet duidelijk. Het Waterschap Scheldestromen gaat onderzoeken in hoeverre er sprake is van verontreiniging. De politie doet ook nog onderzoek naar de dumpingen.

Zie ook:
- Vaten gedumpt bij Sint Philipsland (27-01-2016)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (27-1-2016 om 18:01)
Wat een gewetenloze mensen zijn dat geweest om de rommel op die manier te dumpen, ik heb dat al meer gezien dat waterschap een volle vracht had om uit de sloten te halen en dan ja wie betaald dat, dat zijn wij die moeten opruimen en betalen voor het afval van een ander ik hoop dat ze gezien zijn en kunnen achterhalen die het gedumpt hebben
Elly (27-1-2016 om 15:47)
Smerig, giftig afval wordt zomaar gedumpt. Gewetenloze schurken zijn dat! Dan nog niet te spreken over de kosten die er gemaakt moeten worden om op te ruimen.