Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Verwarde man dreigt met mes

Toegevoegd: 28-01-2016, 09.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

GROEDE - In Groede is woensdagavond een 28-jarige verwarde man aangehouden. De man dreigde agenten met geweld.


Na een melding rond 20.00 uur dat de man overlast veroorzaakte, reden twee agenten naar het adres. De man had mogelijk een mes. De verwarde man kwam uit het huis gelopen. Hij was agressief. De agenten sommeerden hem zijn handen te laten zien en te stil te staan.

Toen hij dat niet deed hebben zij hem met peperspray onder controle gekregen. Hij is aangehouden en naar het ziekenhuis gebracht. Toen hij rustig werd maakte de man zijn excuses voor zijn gedrag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (9-2-2016 om 13:47)
Na mate de psychiatrische afdelingen gaan sluiten zullen er steeds meer van deze omstandigheden zich voor doen Sommige mensen hebben op dit gebied nu eenmaal hulp nodig. Maar als daar op bezuinigd gaat worden gaat het probleem zich verplaatsen naar de openbaarheid en gaan er misschien wel doden vallen. Maar in Nederland vinden ze dat er genoeg mensen zijn en geld vinden ze dus belangrijker.
Cookie-instellingen beheren