Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor incident bouwplaats

Toegevoegd: 28-01-2016, 13.10 uur - Update: 29-01-2016, 15.21 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - De traumahelikopter uit Nijmegen is donderdagmiddag ingezet bij een incident op een bouwplaats in Poortvliet.


Er werden ook twee ambulanceteams en twee politie-eenheden ingezet. Die werden rond 11.35 uur met spoed naar het terrein aan de Bitterhoekseweg gestuurd. Volgens de politie viel een 42-jarige man uit Poortvliet vier a vijf meter naar beneden tijdens het plaatsen van een ventilator.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De arts van het traumateam is meegereden in de ambulance. De helikopter is even later ook opgestegen. Hoe de man precies ten val is gekomen is niet duidelijk. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren