Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 58 km

Veel schade bij botsing Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 28-01-2016, 16.04 uur - Update: 29-01-2016, 11.29 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Bij een aanrijding in Wolphaartsdijk zijn donderdag twee auto's flink beschadigd geraakt bij een kop-/staartbotsing. Een vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.


De aanrijding vond rond 14.55 uur plaats op de Stadseweg (N668), de doorgaande weg tussen het dorp en 's-Heer Hendrikskinderen. Bij de kruising met de Heerenpolderweg reed een 45-jarige man uit Wolphaartsdijk in zijn Audi A4 achterop een Opel Adam. De bestuurder hiervan, een 34-jarige man uit Wolphaartsdijk, wilde afslaan en dat merkte de 45-jarige dus niet op tijd op.

Er raakte niemand gewond. Wel werd voor de zekerheid een vrouw die in één van de auto's zat voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Deze vrouw was volgens de politie zeven maanden zwanger. De beide voertuigen liepen wel de nodige schade op. Alletwee de auto's moesten worden weggesleept. Bergingsbedrijf De Moor heeft de voertuigen afgevoerd.

De politie leidde het verkeer langs het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wandelaar (31-1-2016 om 15:49)
Af en toe snelheidscontrole op de stadseweg zou best zinnig kunnen zijn ,de limiet wordt er veelvuldig behoorlijk overschreden ,maar handhaving is tegenwoordig een vreemd woord.
wim (28-1-2016 om 18:10)
Vermoedelijke oorzaak te laat gezien waardoor hard te remmen de botsing niet meer kon vermijden
Cookie-instellingen beheren