Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer bevrijdt slachtoffer na ongeval A58

Toegevoegd: 17-11-2005, 20.26 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
ARNEMUIDEN - Bij een ongeval op de zuidbaan van de A58 is donderdag één gewonde gevallen.
 
Rond kwart over zes belandde een personenauto door nog onbekende oorzaak in de sloot. In de auto zat alleen een bestuurder. De bestuurder kon niet op eigen kracht uit het voertuig komen en de brandweer moest er aan te pas komen om hem uit zijn benarde positie te bevrijden.
 
Over de ernst en de aard van de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend. Het slachtoffer is enige tijd gestabiliseerd voordat deze met spoed werd overgebracht naar een ziekenhuis. Naar welk ziekenhuis het slachtoffer is gebracht, is niet bekend.

De brandweer was aanwezig met meerdere voertuigen. Vanaf het ongeval aan de Van Cittersweg rukten de waterongevallenwagen 4580 en het hulpverleningsvoertuig 4570 uit. Vanuit de post aan de Torenweg in Middelburg ging de tankautospuit 4533 ter plaatse.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren