Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Man aangehouden na mishandeling en bedreiging

Toegevoegd: 17-05-2006, 09.54 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Maandagavond rond 22.25 uur heeft politie Zeeland, aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen, een 32-jarige man uit Vlissingen aangehouden.

De man mishandelde en bedreigde eerder die avond, tussen 22.10 uur en 22.20 uur, aan de Scheldestraat in Vlissingen een 18-jarige man uit Vlissingen. De 18-jarige Vlissinger liep met zijn hond over de Scheldestraat toen de 32-jarige man hem zonder enige aanleiding sloeg en bedreigde.

Na de mishandeling liep de 32-jarige man naar de auto van een 18-jarige man uit Oost-Souburg, die op de Scheldestraat stilstond. Hij trapte tegen de portieren van de auto, die hierdoor gedeukt raakten, en vernielde de linker buitenspiegel.

Een 46-jarige man uit Vlissingen, die inmiddels door zijn zoon gewaarschuwd was (de 18-jarige man uit Vlissingen) kwam verhaal halen en werd tevens bedreigd. De 32-jarige Vlissinger is aangehouden wegens vernielind, mishandeling en openbare dronkenschap.

Hij is in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren