Vrouw (54) probeert flessen wijn te stelen

Toegevoegd: 29-01-2016, 13.18 uur

Door: Roland de Jong

AXEL - In een winkel aan het Szydlowskiplein in Axel is donderdagmiddag een vrouw aangehouden voor winkeldiefstal. Mogelijk had ze zich al eerder schuldig gemaakt aan dit delict.

Een 54-jarige vrouw uit Westdorpe bood rond 17.30 uur haar boodschappen bij de kassa aan. Hierbij probeerde zij de kassamedewerkster te misleiden, waarbij ze enkele dure flessen wijn niet afrekende. De diefstal werd echter ontdekt en de vrouw is door de politie aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar is ze ingesloten.

De bedrijfsleider van de winkel deed aangifte bij de politie. Tijdens het onderzoek bleek dat de vrouw in augustus vermoedelijk een soortgelijke diefstal in deze winkel heeft gepleegd. De politie onderzoekt deze zaak ook. De vrouw kreeg van de bedrijfsleiders een winkelverbod voor diverse winkels in Zeeuws-Vlaanderen, waardoor ze een jaar lang een toegangsverbod heeft voor alle deelnemende winkels.

De vrouw kreeg donderdagavond te horen dat ze langer vast blijft zitten. Vrijdagmorgen is ze verhoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-1-2016 om 19:46)
Dit vrouwtje is verslaafd aan drank en als je dan geen of voldoende geld heeft om drank te kopen gaat het stelen worden, en dan als vrouw op die leeftijd, hou ze een poosje vast in Torentijd om af te kikken.
Peter (29-1-2016 om 16:38)
Naar Torentijd voor zo'n delict. Gaat nogal ver.
importzeeuw (29-1-2016 om 15:58)
Dat je op je 54ste zo diep bent gezonken dat je flessen wijn moet stelen! Verplicht afkicken zou hier wel eens kunnen helpen.
N.B (29-1-2016 om 14:17)
Niks gedronken, toch een kater.