Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 291 km

Politie int openstaande boetes rond WK voetbal

Toegevoegd: 17-05-2006, 09.55 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - De afgelopen maand heeft de politie Zeeland in de regio Zeeuws Vlaanderen in het kader van de verwerking van nog achterstallige openstaande boetes en andere siganaleringen acties gehouden.

41 Personen hebben een boete alsnog betaald, 7 personen werd een niet onherroepelijk vonnis getekend, 9 personen werden aangehouden welke in totaal nog 311 dagen gevangenisstraf c.q. hechtenis moesten ondergaan.

De politie m.n. in de regio Zeeuws Vlaanderen zal in de aanloop naar het WK-voetbal de acties opvoeren om op deze wijze de achterstand in de richting van de wanbetalers weg te werken.

Mensen die dus niet verrast willen worden, worden in de gelegenheid gesteld zelf nog openstaande boetes af te komen rekenen aan de diverse politiebureaus.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren