Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewapende overval centrum Middelburg

Toegevoegd: 30-01-2016, 00.06 uur - Update: 30-01-2016, 00.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een horecagelegenheid in het centrum van Middelburg is vrijdagavond overvallen door een gewapende man.

De overval vond rond 23.30 uur plaats bij Wijnbar en Eeterij Mrs Jones aan de Korte Geere. De dader is volgens de politie een blanke man met een lang postuur. Hij droeg een zwart vest met rode capuchon. Hij is weggevlucht in de richting van de Kousteensedijk.

De politie heeft in de omgeving met meerdere eenheden naar de man gezocht maar vooralsnog heeft dat (voor zover bekend) niet geleid tot een arrestatie. De politie onderzoekt de zaak en heeft inmiddels verschillende getuigen gehoord.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (30-1-2016 om 10:17)
Overvallen in Middelburg en Philippine gat geweldig in Zeeland. Sinds de komst van de Nat. Politie is men in Zeeland zwaar onderbezet. En als er een onderzoek naar de veiligheid wordt gehouden is het merendeel het erover eens dat het heel veilig is in Zeeland. Er is een chronisch tekort aan blauw op straat maar dat is al decennia lang zo en daar plukken we regelmatig de wrange vruchten van.
Franky (30-1-2016 om 02:20)
@ Lezer, Gebeurd dag in en dag uit, helaas de laatste jaren ook steeds vaker in het Zeeuwse....
lezer (30-1-2016 om 00:42)
Gaat lekker mensen! Meestal gebeuren dit soort dingen toch voor de Kerst?