Weerbericht:
Veel zon, landinwaarts ook stapelwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man met hamer op hoofd geslagen Vlissingen

Toegevoegd: 30-01-2016, 12.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning aan de Badhuisstraat in Vlissingen is vrijdagavond een man met een hamer op zijn hoofd geslagen. De politie heeft een verdachte aangehouden.

De mishandeling vond rond 23.00 uur plaats. Twee mannen, die elkaar kenden, waren in de woning aan de Badhuisstraat. Op een geven moment sloeg één van hen de ander met een hamer op zijn hoofd. Volgens de politie gebeurde dat vermoedelijk zonder specifieke aanleiding.

Agenten ontfermden zich over het 28-jarige slachtoffer uit Vlissingen. Hij had een flink gat in zijn hoofd. De man wilde vooralsnog geen aangifte doen en wilde ook geen medische verzorging. Dit ondanks herhaaldelijk aandringen van de agenten.

Toen de politie de melding van de mishandeling binnenkreeg, reed juist een politieauto voorbij de woning en zagen agenten een man lopen die aan het signalement van de geweldpleger voldeed. De man vluchtte weg richting de Nieuwe Bonedijkelaan. De agenten zetten de achtervolging in en konden hem op de Brouwenaarstraat aanhouden.

Het bleek te gaan om een 25-jarige inwoner van Vlissingen. De man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar werd hij ingesloten. De politie stelt een onderzoek naar het incident in. De arrestant wordt vandaag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (31-1-2016 om 13:19)
Poging tot doodslag, simpel. Matten doe je maar zonder wapens.
Houtbewerker (31-1-2016 om 09:14)
Tja, ik vraag me af wat men tegenwoordig leert op school. In mijn tijd leerde je dat je een hamer nodig hebt om op een spijker ( op de kop ;-) ) te slaan en niet een mens ermee op z'n kop te rammen. Mekaar een lesje leren met de blote vuisten is er tegenwoordig ook niet meer bij, voor elke "scheet die dwars zit" moeten tegenwoordig "wapens" gebruikt worden om het te "beslechten". Soms lijken mensen net apen, die doen dat ook.... ;-(
Vlissinger (31-1-2016 om 01:45)
G, een normaal mens kan om verschillende redenen geen aangifte doen. Iedereen weet dat criminelen in Nederland lage straffen krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat in Friesland en Zeeland de meeste verwarde mensen wonen. Medische zorg gaat ook achteruit wat betreft de kosten die hoog kunnen oplopen. Het kan natuurlijk zelf een gek zijn maar het is altijd gissen bij dit soort berichten.
G (30-1-2016 om 14:25)
Als die gewonde man zo koppig en(stront) eigenwijs blijft( weigert medisch verzorging en weigert aangifte te doen ) dat is zijn pakkie aan.Of hij heeft zelf wat te verbergen!!. Een normaal mens doet aangifte en weigert geen medische hulp
Bumper: (30-1-2016 om 13:27)
waarom vandaag verhoren, laat hem maar gewoon zitten maandag is vroeg genoeg voor zulke Aso,s. we betalen al belasting genoeg, of moeten die verhoorders soms dik betaalde zaterdag uren kunnen declareren want daar lijkt het wel op. bumper;