Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle Hulst in strijd tegen inbraken

Toegevoegd: 31-01-2016, 10.44 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft vrijdagavond en in de nacht van vrijdag op zaterdag in Hulst en omgeving een speciale controle gehouden om zo het aantal inbraken in de regio tegen te gaan. Bij de controles werd echter niemand aangehouden.


Tussen 22.00 en 04.00 uur werd gecontroleerd in Clinge, Hulst, Kapellebrug en Sint-Jansteen. In totaal werden bijna honderd bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Ook werden voertuigen en personen nader onderzocht. Dat leverde echter niet veel bijzonders op.

Eén bestuurder blies een A-indicatie. Het eindresultaat van de ademanalyse bleek 205 Ug/l en omdat het ging om een gevorderde bestuurder mocht deze zonder juridische gevolgen doorrijden. Wel werden onderzoeken ingesteld na meldingen over verdachte situaties in Sint Jansteen en in de Vivaldistraat in Hulst maar ook dat leidde niet tot arrestaties.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zina (1-2-2016 om 09:32)
Het voorbije anderhalf jaar 3 x ongenodigde gasten in mijn tuin gehad. De tol van "rustig wonen in de natuur", vlak bij de grens. Veel kan je hier niet aan doen, ook de politie niet. Maar toch van harte dank aan de politiediensten ! Sinds onze eerste melding anderhalf jaar geleden zien we hier regelmatig extra patrouilles passeren. Bij deze, bedankt jongens (en meisjes). Een inwoner van Sint Jansteen.
Husky (31-1-2016 om 22:39)
Stelletje azijnzeikers! Wordt geklaagd over de politie dat ze 'niks' doen aan de inbraken. Dit is niet goed, dat is niet goed. Proberen ze, met de collega's die ze hebben er iets aan te doen, wordt er weer geklaagd. Het is ook nooit goed. Als jullie willen dat de politie zich meer (en volgens jullie nuttiger) gaat inzetten klaag dan niet op de politie zelf. Zij doen, met het personeel en materieel, wat ze hebben het 24/7 wat ze kunnen. Klaag bij de overheid! Meer personeel en materieel! Diep respect voor de mensen bij de politie en andere hulpverleners!
jan (31-1-2016 om 14:12)
Dus als je teveel alcohol op hebt ga je inbreken?
Vlissingen (31-1-2016 om 13:15)
Nieuwste methode om inbraken tegen te gaan: hou een blaascontrole bij 100 bestuurders.
Cookie-instellingen beheren