Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt tegen auto's Hulst

Toegevoegd: 31-01-2016, 14.10 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Zaterdagavond is op de Zandstraat in Hulst een dronken automobilist aangehouden die tegen twee geparkeerde auto's was aangereden.


De aanrijdingen vonden rond 21.00 uur plaats. De 39-jarige man uit Vogelwaarde werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Hulst. Op een alcoholtester blies hij een F-indicatie. De bestuurder werkte echter niet volledig mee aan een ademanalyse zodat geen officieel eindresultaat bekend is geworden. Omdat de man niet meewerkte is zijn rijbewijs ingenomen.

Agenten hebben van enkele getuigen een verklaring opgenomen. Een bergingsbedrijf heeft twee auto's, waaronder de personenauto van de veroorzaker, weggetakeld. De man mocht rond middernacht het politiebureau verlaten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (1-2-2016 om 13:35)
Wim, dat gaat de verzekeraar van de dronken automobilist betalen. En die zal hopelijk op haar beurt gebruik maken van het verhaalsrecht (regres) en de uitgekeerde som terugvorderen van de verzekerde. Hier staat dat beschreven: http://www.verkeersrecht.info/nl/een-vraag-over-uw-verzekering/terugvordering-door-de-verzekering-verhaal-regres
wim (1-2-2016 om 07:14)
Het zal je auto maar wezen die geparkeerd staat die door een dronken vent die met zijn auto schade veroorzaakt wie gaat dat betalen.
Cookie-instellingen beheren