Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tweede arrestatie overval Spar Philippine

Toegevoegd: 31-01-2016, 16.34 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag een tweede arrestatie verricht in de zaak van de overval vrijdagavond op de Spar-supermarkt in Philippine.
 
De arrestatie vond rond 14.00 uur plaats in de Van Cantfortstraat in Terneuzen. De politie kwam de 27-jarige verdachte, afkomstig uit de gemeente Sluis, op het spoor tijdens het rechercheonderzoek. De man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar is hij ingesloten.


Vrijdagavond werd al een 28-jarige man uit Sas van Gent aangehouden als verdachte. Hij heeft gisterochtend te horen gekregen dat hij langer vast moet blijven zitten. De politie doet nog steeds onderzoek.

Tijdens de overval vrijdag rond 16.40 uur bedreigden twee gemaskerde mannen de kassières. Ze eisten geld en sigaretten. In de winkel ontstond een worsteling met twee klanten en een van de overvallers. Hierbij werd bij de overvaller een wapen afgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (1-2-2016 om 15:39)
Was geen slimme zet ten 1e de overval natuurlijk,en dan met een traceerbaar kenteken!Als je geld wil verdienen kun je ook gaan werken ipv een gevangenisstraf van een jaar of 3 te risceren voor de inhoud van een kassa lade.Je moet wel er omhoog zitten wil je zoiets doen
Terneuzenaar (1-2-2016 om 14:35)
Een compliment is zeker op zijn plaats. Om te beginnen mogen ze van mij twee volle jaren in de isoleercel, daarop volgend twee maal per week gedurende 5 jaar de ramen zemen van de spar supermarkt. Een reëel bedrag aan schade vergoeding is tevens ook gepast voor de winkel medewerkers. Als je te beroerd bent om te werken voor je geld dan moet je er aan geloven, gepaste straf geëist OM, anders blijft men dit als lonend ervaren vrees ik.
Kees (31-1-2016 om 21:02)
Top opgepakt. Komplimenten politie ZeelAnd. Nu nog een stevige straf? Maar ja.
EM (31-1-2016 om 18:40)
Knap staaltje rechercherwerk van de zeeuwse recherche maar het zijn nog steeds verdachten ,mijn respect politie !
Cookie-instellingen beheren