Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt verdachte inbraak Meliskerke

Toegevoegd: 01-02-2016, 14.21 uur - Update: 01-02-2016, 17.00 uur
De door de politie gezochte verdachte.
De door de politie gezochte verdachte.
© Foto: Politie
Door: Rolf de Feijter

MELISKERKE - Op zaterdag 9 januari vond in Meliskerke een woninginbraak plaats waarbij o.a. een bankpas werd weggenomen. De recherche heeft een onderzoek naar deze inbraak ingesteld en mag nu, na overleg met de Officier van Justitie, de hulp van het publiek inroepen bij de opsporing van een man die met het gestolen bankpasje geld heeft opgenomen.


De inbraak vond plaats in een woning aan de Pauwhoekstraat in Meliskerke. Nadat de melding van de inbraak bij de politie was binnengekomen is meteen een onderzoek gestart. Het team Forensische Opsporing heeft sporen in en om de woning veilig gesteld en agenten hebben een buurtonderzoek gedaan.

Ook werden door rechercheurs camerabeelden opgevraagd van de pintransactie die met de gestolen pas is gedaan. De man bleek namelijk op Walcheren geld te hebben opgenomen. Op een foto die is vrijgegeven is te zien dat de man een sweater aanhad die was dichtgeritst tot over zijn neus.

De man droeg verder een petje en een capuchon waardoor alleen zijn ogen en een deel van zijn gezicht zichtbaar waren. Mensen met tips kunnen bellen naar 0900-8844 of mailen naar [email protected]


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nn (1-2-2016 om 19:59)
Misschien nog betere camera foto,s in de winkel opgenomen.
wim (1-2-2016 om 19:49)
Zo'n vent op de foto moet toch herkent worden wat ik nooit kan begrijpen met een gestolen pasje geld opnemen hoe dat kan maar het gebeurt meerdere keren.
Jan (1-2-2016 om 15:59)
Er is in ieder geval gepind in Oost Souburg bij de Ava elektro in de Kanaalstraat. Mogelijk moet Oost Souburg uitkijken naar deze dief
Cookie-instellingen beheren