Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 69 km

Voorarrest verdachte ontvoering verlengd

Toegevoegd: 02-02-2016, 13.19 uur
Door: Roland de Jong

CHAAM - De man die eind vorige maand werd opgepakt in de ontvoeringszaak van de 42-jarige Rien de Koning uit Schoondijke en de 18-jarige Gino Heeren uit Sprundel blijft langer vastzitten.
 
Volgens het Openbaar Ministerie Zeeland / West-Brabant is het voorarrest van de 50-jarige verdachte verlengd.  De man werd opgepakt in het Brabantse Chaam. Het ging om een inwoner van die plaats. Hij werd op 26 januari opgepakt door een arrestatieteam (AT).
 
De Koning en Heeren werden in december ontvoerd bij een garagebedrijf in Breda. De daders maakten daarbij gebruik van een blauwe Volkswagen Transporter die was voorzien van een blauw zwaailicht. De ontvoerders waren gekleed als leden van een arrestatie-eenheid. De slachtoffers doken op 1 januari weer op in Ulicoten. In de tussentijd zouden ze vast hebben gezeten in een loods.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren