Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 129 km

Grote wietkwekerij in loods Zierikzee

Toegevoegd: 02-02-2016, 14.16 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - In een loods in Zierikzee heeft de politie vanmorgen een grote hennepkwekerij ontdekt. Twee personen werden aangehouden.


De kwekerij werd rond 09.00 uur ontdekt in een loods aan de Deltastraat. In het pand bevonden zich volgens de politie een 42-jarige man uit Oud-Vossemeer en een 73-jarige man uit Bergen op Zoom. Beiden zijn door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

In de loods stonden volgens de politie duizenden wietplanten. Een gespecialiseerd bedrijf is ter plaatse om de kwekerij te ruimen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kijker.. (3-2-2016 om 09:32)
tsja..als je pensioen steeds maar wordt gekort moet je toch wat...
wim (2-2-2016 om 18:10)
Een ieder weet dat de controle groot is die een hennepkwekerij hebben en het word steeds duidelijker dat het gezien word eigen schuld dat ze ingerekend zijn waarvan een persoon 73 jaar is, onbegrijpelijk op die leeftijd om je op die manier je eigen te verrijken en je lees steeds meer dat ze ontdekt worden hoe meer hoe liever dat ze gevonden worden.
Cookie-instellingen beheren