Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Hinder door vrachtwagen in middenberm A58

Toegevoegd: 03-02-2016, 10.20 uur
Door: Rolf de Feijter

HEINKENSZAND - Op de A58 bij Heinkenszand is vanmorgen een vrachtwagen in de middenberm terecht gekomen. Er raakte niemand gewond.


Het incident vond omstreeks 08.30 uur plaats op de rijbaan van Goes in de richting van Vlissingen. De vrachtwagen raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in de middenberm terecht.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de vrachtwagen rond 09.30 uur uit de berm getrokken. Het verkeer ondervond enige tijd hinder. De vrachtwagen kon weer op eigen kracht verder rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rocky (4-2-2016 om 07:03)
De mensen met verstand! Er staat niks over de oorzaak van t ongeval. Heeft toevallig ook iemand al s bedacht dat n klapband op de stuuras zulke gevolgen heeft?
jacob (3-2-2016 om 11:31)
Vorige week dinsdag ook een vrachtwagen op de A58 in de middenberm bij Kapelle. Hoe zou dat toch komen? rara wie het weet.
wim (3-2-2016 om 10:56)
heeft van alles zitten doen in zijn cabine behalve auto rijden
Cookie-instellingen beheren