Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 146 km

N57 Serooskerke (SD) dicht na ongeluk

Toegevoegd: 03-02-2016, 14.43 uur - Update: 04-02-2016, 08.50 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - De Serooskerkseweg (N57) op Schouwen-Duiveland is vanmiddag lange tijd afgesloten geweest vanwege een verkeersongeluk ter hoogte van Serooskerke.
 

Het incident gebeurde rond 13.45 uur. Bij het ongeluk waren drie personenauto's betrokken, waarbij één auto in de sloot belandde. Na de aanrijding ontfermde ambulancepersoneel en de politie zich over de slachtoffers. Een 40-jarige bestuurder en een 3-jarige jongetje, beiden uit Burgh-Haamstede, raakten gewond. Een andere bestuurder, namelijk een 25-jarige inwoner uit Brouwershaven, raakte ook gewond.


De drie gewonden werden met de ambulances naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Een 56-jarige inwoner uit de gemeente Schouwen-Duiveland was de bestuurder van de derde personenauto. Hij bleef ongedeerd.

De weg was afgezet tussen de kruisingen met de Stoofweg en de Stolpweg. Dat was volgens de politie nodig vanwege de hulpverlening en onderzoek door de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie.

Rond 15.00 uur verwachtte de politie dat de weg nog zeker een uur lang dicht zou blijven. Het verkeer moest omrijden. Volgens de politie zijn drie mensen naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janspommerans (3-2-2016 om 18:38)
jeetje, minimaal 2 total loss Hopelijk zijn de bestuurders en andere inzittenden ongedeerd.
Cookie-instellingen beheren