Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse aanhoudingen na grote brand Krabbendijke

Toegevoegd: 19-05-2005, 23.52 uur
Door: Politie Zeeland

KRABBENDIJKE - Naar aanleiding van de brand die afgelopen zaterdagnacht heeft gewoed in een leegstaand gebouw in de Doelstraat in Krabbendijke heeft de politie diverse aanhoudingen verricht.

Tweede Pinksterdag werden twee jongens (van 16 en 17 jaar oud) uit Krabbendijke aangehouden door de politie, omdat zij ervan verdacht werden de brand gesticht te hebben. Deze jongens zijn gisteren (woensdag) weer in vrijheid gesteld.

Nadat zij waren verhoord, bleken zij niets met de brand te maken te hebben gehad. Vanmorgen omstreeks 09.00 uur zijn twee andere verdachten, beiden 15 jaar oud en afkomstig uit Krabbendijke, op het politiebureau in Goes aangehouden en ingesloten.

Zij hebben allebei een bekennende verklaring afgelegd. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren