Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man levert magazijn kogels af bij advocaat

Toegevoegd: 04-02-2016, 23.27 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft donderdag tegen de 39-jarige J. B. uit Borssele een voorwaardelijke celstraf van drie maanden en toezicht door de reclassering geëist. Ook zou hij een contact- en locatieverbod opgelegd moeten krijgen.


B. verkeerde als gevolg van een echtscheiding in ernstige onmin met zijn ex. Hun woning stond te koop. Omdat het gras in de visie van B. nodig moest geknipt en de maaier volgens B. 'pleite' was had hij de schaar gepakt en was hij naar de woning gereden. Daar trof hij zijn ex- en ex-schoonmoeder aan, waarvan de laatste probeerde de schaar uit zijn handen te trekken. Zij trok aan de handvatten en hij aan de scherpe meskanten.

Volgens de vrouw had hij 'trekkende en stekende bewegingen' met de schaar gemaakt', waardoor zij kon worden verwond. Er werd door de aanklager nog in twijfel getrokken hoe B. met een handvat dat de vrouw vasthield, 'stekende' beweging kon maken. Daarnaast had hij ( ,,ik was aan het opruimen'') een magazijn met munitie bij de advocaat van zijn ex afgeleverd, die zich daardoor ernstig bedreigd voelde.

Uitspraak 18 februari.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-2-2016 om 07:25)
Wat leven er toch veel mensen in ruzie na de scheiding wat tegenwoordig veel voorkomt en ik vermoed dat het geen braaf persoon is geweest gezien de problemen die er weer aan de orde was tevens zou hij door het opruimen van het schuurtje munitie wat van zijn ex vrouw zou zijn geweest bij zijn advocaat heeft afgegeven om dat hij bedreigd voelde door zijn ex, ik geloof er niets van
Cookie-instellingen beheren