Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Flinke schade bij ongeval Krabbendijke

Toegevoegd: 05-02-2016, 21.22 uur
Door: Rolf de Feijter

KRABBENDIJKE - Bij een ongeval bij Krabbendijke is vanavond flinke schade ontstaan. Vermoedelijk raakte één persoon gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19.00 uur op de Oude Rijksweg. Twee personenauto's en een tractor raakten bij het ongeluk betrokken. Twee ambulances kwamen ter plekke om de betrokkenen uit de voertuigen te onderzoeken. Eén van hen werd naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De twee auto's raakten zwaar beschadigd. Een verkeersongevallenanalist heeft ter plekke onderzoek gedaan. De weg was daarom lange tijd afgesloten en het verkeer moest omrijden. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto's getakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freddie de kerpel (6-2-2016 om 18:32)
Traktor had geen licht op z'n kar, geen zwaailicht aan, levensgevaarlijk, kwam er langs toen het net gebeurd was, overal lag rommel op de weg.
Cookie-instellingen beheren