Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Dief betrapt bij milieustraat Zierikzee

Toegevoegd: 06-02-2016, 17.09 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Een 32-jarige man uit Zierikzee is vrijdagavond in de Deltastraat in Zierikzee aangehouden op verdenking van diefstal uit een milieustraatcontainer.


Vanwege het late uur, het was toen al 23.45 uur, leek het surveillerende agenten niet aannemelijk dat de computer achterop de fiets van de verdachte eerlijk verkregen was. Met name niet omdat de Deltastraat een doodlopende straat is en onderdeel uitmaakt van een bedrijventerrein waar ook de milieustraat is gevestigd. De afgelopen tijd is hier meerdere keren ingebroken.

Toen de man hierover aan de tand gevoeld werd, sneed zijn verhaal totaal geen hout. Toen bleek dat hij ook nog een videocamera en een adapter bij zich had, was er voldoende reden om de man als verdachte van diefstal aan te houden. Hij is vervolgens overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees uit Heinkenszand (7-2-2016 om 18:51)
Ik ken deze man van 32 niet, doch aangezien je tegenwoordig wordt geacht een computer te hebben voor allerlei (overheids)diensten en er zelf geen geld voor hebt, moet je toch creatief zijn. Deze man wil gewoon mee doen in de maatschappij en moet hij daar nu voor gestraft worden? Tegen Sander zou ik zeggen: plaats een advertentie op Prikbord, want niet iedereen bezit middelen om iets aan te schaffen. Dan hoef je niet naar de milieustraat en je maakt een ander heel blij.
@jan (7-2-2016 om 16:24)
Normale mensen die werken, gaan 's nachts niet op pad om te stelen!
kees (7-2-2016 om 15:10)
Wat belachelijk, wees blij dat er iemand nog aan recycling doet, zonder dat het de gemeente geld kost. Ik zie ook wel eens goede bouwmaterialen in de milieucontainers liggen en dan jeuken mijn vingers om ze eruit te halen. Doe het maar niet, want je zit zo in Torentijd tussen de andere criminelen!
pedro (7-2-2016 om 11:20)
Tja en als je dan de Politie belt van wege zware geluids overlast om 3 uur s nachts dan komen ze niet.
sander (7-2-2016 om 11:17)
dat slaat natuurlijk nergens op Jan, het feit dat mn huisvuil niet meer gebruik betekend niet dat ik het normaal zou vinden dat er iemand om 11 uur savonds in mn vuilnisbak zit te graven in mn achtertuin. als ie dat overdag netjes zou vragen dan zou ik ermee kunnen leven, maar je gaat niet inbreken, dus niet meer als terecht dat hij hiervoor gewoon word opgesloten en een straf krijgt. bovendien als ik iets breng bij de milieustraat ga ik er vanuit dat het vernietigd word en zeker een computer zou ik niet willen die ie uiteindelijk ergens anders terecht komt zonder mn toestemming.
marcel (7-2-2016 om 10:43)
ik denk dat deze man zn computter kapot was en niet veel geld had om een nieuwe te kopen toch een vorm van recycling en nog gestraft worden
Cookie-instellingen beheren