Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 159 km

Belgen met 96 wietplanten in auto

Toegevoegd: 06-02-2016, 17.12 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT JANSTEEN - Afgelopen nacht zijn op de Heerlijkheid in Sint Jansteen twee mannen uit Antwerpen aangehouden nadat uit hun auto 96 hennenplanten tevoorschijn waren gekomen.


Nadat door surveillerende agenten een sterke henneplucht uit het voertuig van de mannen werd waargenomen, werd de bestuurder gevraagd om even langs de kant van de weg te stoppen. Toen werd direct duidelijk waar de geur vandaan kwam. De achterbank en de kofferbak lagen vol met hennepplanten die met wortel en al uit de grond waren getrokken.

De mannen van 43 en 36 jaar zijn vervolgens aangehouden en in verzekering gesteld in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hun voertuig en de planten zijn in beslag genomen. Het onderzoek richt zich nu op de herkomst van de hennepplanten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wee (7-2-2016 om 21:50)
W.W. (weg winst).
Michelle (7-2-2016 om 09:08)
Misschien wilden ze een eigen kwekerijtje beginnen?
Cookie-instellingen beheren