Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man steekt eigen woning in brand in Haamstede

Toegevoegd: 19-05-2005, 23.53 uur
Door: Politie Zeeland

BURGH-HAAMSTEDE - Een 47-jarige inwoner uit Burgh Haamstede is donderdag rond 02.45 uur in zijn woonplaats aangehouden.

Agenten wilden eerder vannacht rond 01.00 uur de man in zijn woning aanhouden voor een mishandeling die eerder die avond had plaatsgevonden in de relationele sfeer. Nadat de agenten in de woning waren, stak de 47-jarige man zijn huis in brand.

Door deze brandstichting kon de man aan zijn aanhouding ontkomen. Beide agenten konden op tijd het brandende huis verlaten, zij kwamen met de schrik vrij. Direct daarna werd de brandweer gewaarschuwd, een aantal omwonenden geëvacueerd en werd een zoektocht ingesteld naar de verdachte die even later kon worden aangehouden.

De 47-jarige man werd na zijn aanhouding in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De schade aan de woning is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren