Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Mogelijke inbrekers fotograferen woningen

Toegevoegd: 09-02-2016, 16.57 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar vier buitenlands sprekende personen die de afgelopen tijd in meerdere woonwijken in Vlissingen en Middelburg foto's hebben genomen van verschillende huizen.


De personen hebben op 21 januari in de Vlissingse wijk Hofwijk foto’s van verschillende huizen genomen. In de afgelopen maanden is dit ook in de Middelburgse wijken Stromenwijk en Diamantenwijk gebeurd. Ook hebben afgelopen weekend verschillende mannen huizen in het Vlissingse Westerzicht geobserveerd.

Uit nieuwsgierigheid, maar ook om strafbare feiten, verwarring en onrust te voorkomen is de politie zeer benieuwd naar het resultaat van de foto's en de identiteit van deze 'fotografen'. Mensen die meer informatie hebben kunnen dit melden bij de politie op één van de politiebureau's op Walcheren of via 0900-8844.

De signalementen van de 'fotografen' zijn als volgt: Een getinte, mogelijk Roemeense/Bulgaarse man van rond de 30 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. Hij heeft zwart kort haar. Hij spreekt Engels en een onbekende niet Nederlandse taal. Hij droeg een camel kleurige jas en een grijs mutsje en had een fiets bij.
Een getinte man van rond de 25 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang en donker haar. Hij droeg een lange gewatteerde groene winterjas met capuchon en bontkraag. De man had een fiets bij zich.

Een blanke vrouw van ongveer 30 jaar oud. Zij had lang donker haar met paardenstaart. Ze sprak Engels en een onbekende niet Nederlandse taal. Ze droeg een zwarte sjaal, middellange lichte jas met zwarte ceintuur, zwarte schoenen (vermoedelijk sneakers) met opvallend witte zool. Zij was in het bezit van een licht gekleurde damesfiets. De fiets was voorzien van handremmen, snelbinders, kleine spatschermen op achterwiel en een gesloten kettingkast.

Een blanke kleine vrouw van rond de 25 jaar oud. Ze had lang donker bruin haar in een paardenstaart.
Ze droeg een bruine stoffen lange jas met opvallend brede kraag en bruin ceintuur, zwarte broek en opvallend licht stoffen laarsjes met bond rond rondom de kuit. Ook deze vrouw had een damesfiets, vermoedelijk grijs/zwart. De fiets had een zwart zadel, handremmen, blauwe snelbinders, grote spatschermen achterwiel, en vermoedelijk een gesloten kettingkast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
iemand (10-2-2016 om 15:47)
Dit land is voor iedereen behalve diegene die de schatkist sponsort en op een normale legale manier een bestaan op te bouwen een luxe van jewelste, en mensen hier alvast 1 tip bescherm jezelf en zorg dat je oed voorbereid ben. het andtwoord is simpel. als je in nl de belastingdenst oplicht zit je 10 jaar vast en als je een vrouw verkracht ben je binnen 3 weken vrij. criminelen zijn niet gek, die zien dat wij een stel lompe zachte linkse en zeer tolerant zijn en ja dat gaat je bij open grenzen de kop kosten niks discriminatie en rascisme dit is realiteit word wakker laat de grote partijen niet meer aan de macht
Jo (10-2-2016 om 13:13)
Ook in 's-Gravenpolder is dit zaterdagavond gebeurt door een buitenlands sprekende man.
CO (10-2-2016 om 10:06)
Dit is gister ook in 'S-Heerenhoek gebeurd. Zag savonds een flits, en later las ik dit op hvzeeland! Eng..
WJ (10-2-2016 om 06:40)
Maak als je kunt foto's van die gasten, dan heb je in elk geval een duidelijk signalement.
Joos (9-2-2016 om 22:50)
Zucht, wat verlang ik toch terug naar die goeie ouwe tijd van het IJzeren Gordijn, van Oost versus West, van dictators in allerlei landen.
Robin (9-2-2016 om 22:39)
Ook in Westkapelle tijdje geleden zulk soort "fotograven" gezien.
Cookie-instellingen beheren