Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer doet nacontrole bij Calvijn College

Toegevoegd: 10-02-2016, 13.30 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De brandweer heeft woensdagochtend een nacontrole uitgevoerd in het gebouw van het Calvijn College in Krabbendijke.


In het schoolgebouw aan de Kerkpolder waren tijdens het zagen van hout vonken in een afzuigsysteem terecht gekomen. Omdat het vermoeden bestond dat er smeulende resten in het systeem waren achtergebleven, werd rond 09.50 uur de brandweer ingeseind.

De blusploeg van Krabbendijke heeft met behulp van een warmtebeeldcamera de afzuiginstallatie onderzocht maar er bleek niets aan de hand te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
100%zeeuws (10-2-2016 om 16:07)
beter nacontrole en niks aan de hand dan een gebouw wat afbrand omdat ze verzuimde het door te geven ja de brandweer kost geld een nieuw gebouw kost aanzienelijk meer
Cookie-instellingen beheren